کاریابی در آلمان

آنچه در این مقاله میخوانید

  • شرایط عمومی کار در آلمان
  • ویزای کار آلمان
  • مدارک مورد نیاز کار در آلمان
  • نرخ بیکاری در آلمان
  • مشاغل مورد نیاز آلمان 2021
  • میزان حقوق کار در آلمان
  • نحوه کاریابی در آلمان
  • مؤسسات کاریابی در آلمان
  • بررسی ویزای همراه آلمان
  • اخذ اقامت و تابعیت از طریق کار در آلمان
  • کاریابی در آلمان و سخن پایانی

شرایط کاریابی رایگان در آلمان در 30 ثانیه

کاریابی در آلمان و مقدمه ای بر آن

کاریابی در آلمان ، شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کار و ویزای کار در آلمان در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار خواهد گرفت. شرایط ویزای کار در آلمان چگونه است؟ مؤسسات کاریابی در آلمان کدامند؟ مشاغل مورد نیاز در آلمان کدام است؟ در این مقاله به طور کامل کاریابی در آلمان و نحوه دریافت ویزای کار در آلمان را مورد بررسی قرار دادیم. آلمان نه تنها یک کشور زیبا است، بلکه یکی از قدرتمندترین کشورها در اروپا است. اگر به دنبال کار در کشوری هستید که رشد اقتصادی بالا و بیکاری کمی داشته باشد، اقامت آلمان گزینه بسیار مناسبی است. این کشور آموزش رایگان را به ساکنان خود ارائه می دهد و به عنوان یک محیط بسیار امن و جذاب برای زندگی و کار شناخته شده است. در این مقاله متخصصان مجموعه مهاجرتی ملک پور سعی کرده اند تمامی سؤالاتی را که ممکن است در مورد کاریابی در آلمان برای شما پیش بیاید را پاسخ دهند. در صورتی که به راهنمایی بیشتری در این زمینه نیاز دارید می توانید با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور ؛ تماس گرفته و از مشاوره رایگان تلفنی این مجموعه استفاده کنید.

شرایط کاریابی در آلمان از طریق موسسه ملک پور:

همانطور که می دانید طی دو سال اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا امر کار در کشور آلمان برای مهاجران کمی سخت تر شده بود. در حال حاضر با توجه به ورود واکسن کرونا به بازار، احتمال کاریابی و جذب نیروی کار در آلمان بیشتر شده است. خصوصا برای رشته های فنی مهندسی از جمله مهندسی برق، الکترونیک، برق قدرت، مکاترونیک، کامپیوتر و … . بر اساس قوانین کاریابی در اروپا، موسسات کاریابی هیچ هزینه های را بابت کاریابی از نیروی کار دریافت نمی کند. موسسه ملک پور اتریش نیز برای کاریابی از شما هزینه ای را دریافت نمی کند. در واقع پس از کاریابی، هزینه کاریابی از کارفرما اخذ خواهد شد. در آینده نزدیک موسسه ملک پور هم از بین کسانی که رزومه مناسبی داشته و شرایط کار در آلمان را داشته باشند، پرونده هایی را برای کاریابی در آلمان می پذیرد.

افرادی که برای کاریابی در آلمان اقدام می کنند می بایست قبلا رزومه خود را آماده کرده و شرایط تجربه کار و زبان و … را نیز داشته باشند. کسایی که تمایل دارند زودتر امر کاریابی را شروع کنند، می توانند با یادگیری تمامی مراحل و شرایط کاریابی، از طریق پکیج گام به گام تا کار خارج از کشور، این کار را آغاز نمایند. تمام آنچه که ما و سایر موسسات کاریابی در اروپا انجام می دهیم در این پکیچ به طور کامل آموزش داده شده است. امور مهمی مانند تهیه سی وی، چگونگی ارتباط با شرکت ها، ارسال سی وی، مصاحبه با کارفرما و …. . در پکیج گام به گام تا کار در خارج از کشور تمام نکاتی که برای کاریابی باید بدانید، به شما آموزش داده می شود.

فایل تصویری توضیحات استاد ملک پور در رابطه با کاریابی رایگان در آلمان

فایل صوتی این ویدئو

شرایط عمومی کار در آلمان:

کشور آلمان در قاره اروپا واقع شده است و نام رسمی آن جمهوری فدرال آلمان می باشد. پایتخت این کشور هم اکنون برلین است. برلین بزرگترین شهر آلمان بوده و با ۳ میلیون و هفتصد هزار شهروند پر جمعیت ترین شهر آلمان نیز می‌باشد. وسعت آلمان ۳۵۷٬۳۸۶ کیلومتر مربع و جمعیت آن حدود ۸۳ میلیون نفر است. زبان رسمی این کشور زبان آلمانی و واحد پول آن یورو (EUR) می باشد. آلمان در اروپای مرکزی واقع است و در کل با ۱۰ کشور مرز مشترک دارد. به طوری که همسایه های غربی آلمان، فرانسه، هلند، لوکزامبورگ و بلژیک هستند و از جنوب با اتریش و سوئیس همسایه است. همسایه های شرقی آلمان نیز لهستان و جمهوری چک هستند. دانمارک، دریای بالتیک و دریای شمال هم در شمال این کشور قرار دارند. آلمان همچنین یکی از کشورهایی است که کارمندان با مهارت بالا را برای کار در موقعیت های خوب جذب می کند و این فرصت را به همه افراد جوان و ماهر می دهد تا به آلمان سفر کنند و به دنبال کار بگردند. در ادامه با جزئیات بیشتری در خصوص شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کار و کاریابی آلمان آشنا خواهید شد.

درباره آلمان پایتخت آلمان مساحت و جمعیت آلمان واحد پول آلمان

خواندن مقالات زیر نیز میتواند برای شما مفید باشد.

اطلاعات بیشتر در مورد کشور آلمان

فایل تصویری توضیحات استاد ملک پور در پاسخ به مخاطب عزیز موسسه در باب کمک موسسه ملک پور و اجازه کار در آلمان

فایل صوتی این ویدئو

ویزای کار در آلمان:

طبق قوانین آلمان برای کاریابی در آلمان به شما این اجازه داده می شود که از طریق اخذ ویزای جویای کار که همان job seeker است برای کار در این کشور اقدام کنید. این مجوز به شما اجازه می دهد تا 6 ماه در آلمان به جستجوی کار بپردازید. توجه داشته باشید که ویزای جستجوی کار به شما اجازه نمی دهد بلافاصله در آلمان کار کنید. شما فقط می توانید در طول این مدت به کشور آلمان سفر کرده و به کاریابی آلمان بپردازید. پس از پایان این دوره زمانی، در صورتی که توانسته باشید برای خود کاری پیدا کنید، ویزای کار در آلمان یا مجوز کار و اقامت آلمان را دریافت می کنید. از طریق این مجوز، اجازه کار و زندگی را در این کشور دارید.

پس از این که نسبت به نوع ویزا و اقامت آلمان آگاهی کسب کردید قبل از آماده کردن مدارک توجه داشته باشید که آیا برای اخذ این ویزا شرایط لازم را دارید یا خیر؟ چندین معیار وجود دارد که صلاحیت شما را برای درخواست ویزای جستجوی کار آلمان مشخص می کند:

  • دارای مدرک کارشناسی / کارشناسی ارشد از یکی از دانشگاه های آلمان باشید یا مدرک خارجی معادل آن را داشته باشید.
  • در زمینه مربوط به تحصیل خود حداقل 5 سال تجربه داشته باشید.
  • ثابت کنید که بودجه کافی برای تأمین هزینه اقامت خود در مدت زمانی که در آلمان هستید را دارید.
  • برای کل مدت اقامت خود در آلمان یا تا زمانی که مجوز کار خود را دریافت نکرده اید بیمه مسافرتی یا پزشکی داشته باشید.

علاوه بر شرایط گفته شده، بهتر است سن فرد نیز پایین تر از 40 سال باشد چرا که کارفرمایان ترجیح می دهند متخصصانی را استخدام کنند که نزدیک به سن بازنشستگی نبوده و سالهای بیشتری کار مفید انجام دهند. پس از کاریابی در آلمان، ویزای اشتغال آلمان نیز این فرصت را برای خارجیان واجد شرایط به وجود می آورد که در آلمان مستقر شده و در زمینه های تخصصی خود کار کنند. این ویزا حداکثر تا دو سال اعتبار دارد و قابل تمدید است. لازم به ذکر است شهروندان کشورهای استرالیا، کانادا، اسرائيل، ژاپن، نیوزلند، سوئیس وجمهوری کره می توانند پس از ورود به آلمان بدون ویزا، برای اهداف کاری خود درخواست اجازه اقامت آلمان دهند.

پادکست توضیحات استاد ملک پور در خصوص سن مناسب برای ویزای کار آلمان

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کار آلمان:

پس از بررسی معیار ها مذکور، در صورتی که واجد شرایط اخذ ویزای جستجوی کار آلمان بودید می توانید مدارک خود را برای اخذ Job seeker آماده کنید و آن ها را به سفارت آلمان در کشور خود تحویل دهید. دقت داشته باشید که تمامی مدارک را به درستی جمع آوری کنید تا روال کاری شما سریع تر پیش برود. تهیه مدارک به درستی و کامل از جمله شرایط مهاجرت به آلمان می باشد. شما باید دو مجموعه از اسناد زیر را همراه با ترجمه آن ها تهیه کرده و به مرکز درخواست ویزا در کشور خود تحویل دهید:

  • گذرنامه معتبر (در 10 سال گذشته صادر شده و حداقل 12 ماه پس از بازگشت برنامه ریزی شده معتبر است)
  • کپی از تمام صفحات گذرنامه
  • فرم درخواست مجوز اقامت
  • دو عکس
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدرک زبان آلمانی
  • تآییده بیمه درمانی
  • نامه ای که در آن اهداف بازدید خود، چگونگی برنامه ریزی برای یافتن شغل و برنامه های شغلی جایگزین خود را در صورت عدم یافتن شغل توضیح می دهید.
  • رزومه دقیق شما (CV)
  • مدارک تحصیلی
  • سندی که محل اقامت شما را برای این مدت در آلمان نشان دهد.
  • اثبات تمکن مالی برای تأمین هزینه های زمان اقامت در آلمان (صورت حساب بانکی)
  • اثبات وضعیت شخصی در کشور خود مانند گواهی تولد، شناسنامه ازدواج و سایر موارد
✅ کاریابی در آلمان ✅ ویزای کار در آلمان توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور  در این نوشتار بررسی شد. ✅ کاریابی در آلمان ✅ ویزای کار در آلمان توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور  در این نوشتار بررسی شد.

نرخ بیکاری در آلمان:

برای کاریابی در آلمان و اخذ ویزای کاری آن باید از نرخ بیکاری در آن مطلع باشید، زیرا این نرخ مشخص می کند که تعداد بیکاران به چه تعداد است و شانس کاریابی شما چقدر است. کشور آلمان نرخ بیکاری پایینی دارد و در جستجوی مهاجران ماهر، برای کار کردن در این کشور می باشد. همچنین از آنجایی که میانگین سنی شهروندان آلمان بالا است این کشور به دنبال نیروهای کار جوان و متخصص است. نرخ بیکاری این کشور در آگوست 2020 به میزان 4.4 درصد بوده که نسبت به ماه قبل تغییری نداشته است. این درصد بالاترین نرخ بیکاری از فوریه 2016 تا کنون بوده است که شایع ترین علت آن وجود ویروس کرونا است. همچنین تعداد بیکاران با 0.5 درصد افزایش نسبت به ماه قبل به 1.96 میلیون نفر رسیده است. اشتغال تقریبا با تعداد 42.25 میلیون نفر تغییر نکرده و نرخ بیکاری جوانان، که متقاضیان کار زیر 25 سال را اندازه گیری می کند،نرخ بیکاری در بررسی شانس کاریابی آلمان تاثیر به سزایی دارد. در ماه آگوست 4.3 درصد ثابت بوده است.

نرخ بیکاری در آلمان

مشاغل مورد نیاز آلمان 2021:

طی سال های گذشته، بازار اشتغال آلمان بیشترین افزایش موقعیت های کاری را داشته است. آلمان با توجه به چشم اندازی که دارد، به دنبال کارگران واجد شرایط از سراسر جهان است. در این کشور مناطق شغلی خاصی وجود دارد که بیشترین تقاضا را برای کارمندان دارند. این مشاغل هم شامل مشاغل حرفه ای مانند پزشکی، وکالت و مهندسی هستند که نیاز به مدرک تخصصی دارد. هم مشاغلی که به مدرک دانشگاهی نیاز ندارند مانند مشاغلی در زمینه بهداشت و مراقبت از سالمندان و بخش ساخت و ساز که با کمبود کارمند مواجه هستند. بنابراین اگر در حال حاضر به فکر پیدا کردن کار در آلمان هستید، زمینه های مختلفی وجود دارد که به کارمند نیاز دارند. همچنین در زمینه های شغلی دیگری که رقابتی تر از موارد ذکر شده در اینجا هستند نیز مشاغلی برای شما وجود دارد. دانستن مشاغل مورد نیاز در آلمان می تواند به متقاضیان تحصیل در آلمان برای شناخت بهترین رشته های تحصیلی در آلمان نیز کمک کند. جدول زیر توضیح بیشتری از مشاغل مورد نیاز در آلمان است که در حال حاضر سطح بالایی از فرصت های شغلی در آلمان را دارند. در صورتی که تخصص شما جزو مشاغل مورد نیاز آلمان می باشد، مهاجرت به آلمان از طریق کار و اقامت آلمان برای شما راحت تر خواهد بود.

مشاغل مورد نیاز آلمان 2021
مشاغل توضیحات
متخصص پزشکی بیمارستان های آلمان در حدود 5000 نیرو در حوزه پزشکی کمبود دارند. از سال 2012، افرادی که در خارج از آلمان زندگی می کنند می توانند با مدرک پزشکی خود مجوز طبابت در آلمان را دریافت کنند.
پرستار پرستاری یکی از مشاغلی است که در کشور آلمان به شدت مورد نیاز است. به طوری که در حال حاضر امکان کاریابی تضمینی برای پرستاران در آلمان با داشتن مدرک زبان سطح B1 امکان پذیر است.
حرفه های مهندسی محبوب ترین رشته های تخصصی در عرصه مهندسی که تعداد زیادی تقاضا در آلمان برای آن ها وجود دارد شامل: مهندسی مکانیک- مهندسی خودرو- مهندسی برق- مهندسی سازه- علوم کامپیوتر- مخابرات
ریاضیات، فناوری اطلاعات، علوم طبیعی و فناوری فارغ التحصیلان رشته هایی از جمله ریاضیات، فناوری اطلاعات، علوم طبیعی و فناوری در چندین شرکت خصوصی از فرصت های بالایی برخوردار هستند.
مکانیک صنعتی در حال حاضر بیش از 16،000 شغل خالی در زمینه فناوری عملیاتی مهندسی ماشین وجود دارد و تقاضا رو به رشد است. مشهورترین شغل در این زمینه مکانیک صنعتی است.
پرسنل خرده فروشی طی سال گذشته تعداد مشاغل موجود در بخش خرده فروشی 3000 نفر افزایش یافته است. در اینجا، به ویژه تقاضا برای پرسنل آموزش دیده خرده فروشی و همچنین دستیارهای فروش در حال افزایش است.
پرستار سالمندان تقاضای زیادی برای پرسنل آموزش دیده در سراسر آلمان وجود دارد. این امکان برای متقاضیان وجود دارد که یک دوره آموزشی پیشرفته با حمایت مالی را سپری کنند. پس از اتمام چنین آموزشی، شانس زیادی برای اخذ پیشنهاد شغلی مناسب در سراسر آلمان وجود دارد.
کاریابی برای پرستاران در آلمان. کار تضمینی پرستار در آلمان

میزان حقوق برای کار در آلمان:

یکی از ملاک های مهم برای کاریابی در آلمان اطلاع داشتن از میزان حقوق مشاغل است. شما لازم است بدانید که در رابطه با تخصصتان در این کشور می توانید چقدر درآمد داشته باشید. همچنین مزایای کار در آلمان شامل چه چیزهایی است. روزهای کاری در این کشور از دوشنبه تا شنبه می باشد و کارمندان نباید در طول هفته بیشتر از 48 ساعت کنند. مزایای کار قانونی در آلمان شامل بیمه بازنشستگی، مرخصی استعلاجی، رعایت حق دستمزد و .. است. همچنین برنامه ای با نام Kurzarbeit وجود دارد که تحت نظر بیمه اجتماعی است. به موجب این برنامه کارفرمایان به جای اخراج کارمندان، طبق شرایطی ساعت کاری کارمندان خود را کاهش می دهند، این برنامه معمولاً برای حداکثر 6 ماه قابل اجرا شدن است. شخصی که در آلمان کار می کند معمولاً ماهیانه به طور میانگین 3،810 یورو درآمد کسب می کند. حداقل حقوق در این کشور 960 یورو و حداکثر حقوق 17،000 یورو می باشد. توجه داشته باشید که در برخی از مشاغل میزان حقوق از این مقدار بیشتر است. در زیر جدولی از حقوق ماهیانه مشاغل مختلف در آلمان را برای کمک به شما عزیزان جمع آوری کرده ایم.

عنوان شغلی متوسط درآمد
حسابدار 2،500 یورو
تحلیل گر مالی 4،690یورو
منشی 1،620یورو
طراح گرافیک 2،370 یورو
مهندس هوا و فضا 4،540یورو
مکانیک 1،350یورو
مترجم 3،280 یورو
مهندس عمران 3،330 یورو
مهندس مکانیک 3،490 یورو
پیش خدمت 1،190یورو
تکنسین آزمایشگاه 2،770یورو
مهندس شبکه 3،330 یورو
مهندس پزشکی 2،090 یورو
مدیر حسابداری  5،670 یورو
مدیر مالی 7،380یورو
مدیر دفتر 3،050یورو
عکاس 2،010یورو
معمار 4،470 یورو
معلم 2،830یورو
مربی مهد کودک 1،320 یورو
مهندس برق 3،680 یورو
سرآشپز 2،370 یورو
دندان پزشک 8،660یورو
پرستار 2،900 یورو
برنامه نویس  3،480 یورو
دارو ساز  4،600 یورو

نحوه کاریابی در آلمان:

اگر به فکر پیدا کردن کار در آلمان هستید، ما می توانیم برای نحوه و چگونگی کاریابی در آلمان شما را راهنمایی کنیم. در این کشور مشاغل زیادی برای خارجی ها وجود دارد. برای اینکه برای خود یک شغل مناسب پیدا کنید روش های مختلف و راحتی وجود دارد به خصوص اگر تخصص خاصی را داشته باشید. برای کاریابی در آلمان دو راه دارید یکی اینکه از طریق ویزای جستجوی کار به این کشور بروید و حضوری به دنبال پیدا کردن کار در آلمان بپردازید و دیگر اینکه آنلاین و از طریق سایت های کاریابی رزومه خود را ارسال کنید تا کارفرما ها برای شما پیشنهاد شغلی ارسال کنند. سایت های شغلی عمومی آلمان یکی از گزینه ها برای کاریابی هستند. از این طریق می توانید شغلی را در پورتال آنها بررسی کنید، برای آنها ایمیل ارسال کنید یا برای مشاوره با آنها تماس بگیرید. همچنین می توانید وب سایت های استخدام آلمان را بررسی کنید. که در این بین وب سایت های محبوبی مانند استپ استون، هیولا، زینگ و LinkedIn می توانند راهنمای خوبی برای شما باشند.

مؤسسات کاریابی در آلمان:

یکی دیگر از روش های کاریابی در آلمان ثبت نام در مؤسسات کاریابی در آلمان است. این سایت ها برای ثبت نام و معرفی شما به کارفرماها مبلغی را از شما دریافت می کنند. بسته به کشور مبدا شما، شرایط متفاوتی برای اشتغال در آلمان وجود دارد. این آژانس ها فرصت های شغلی که با شرایط شما هم خوانی دارد را به شما معرفی می کنند. اکثر این آژانس ها به صورت تخصصی کار می کنند و موقیت های جدید و متفاوتی را در اختیار شما قرار می دهند. همچنین شما می توانید از آن ها مشاوره تخصص دریافت کنید. آژانس استخدام فدرال (BA) بزرگترین بازار کار در آلمان است و مزایای زیادی را برای شما فراهم می کند. برای استفاده از این آژانس کافی است رزومه و مدارک خود را برای آن ها ارسال کنید. به این ترتیب کارفرمایان آلمانی می توانند مستقیماً با شما تماس بگیرند. در این آژانس پیشنهادات شغلی به صورت روزانه به روز می شوند. در حالی که بیشتر درخواست های شغلی به زبان آلمانی منتشر می شود، موتور جستجو به زبان های انگلیسی و فرانسوی نیز در دسترس است. در زیر تعدادی از آژانس های کاریابی در آلمان را ذکر کرده ایم:

  • JOBSinGERMANY.net
  • JAC Recruitment
  • Monster Worldwide Germany GmbH
  • GATEWAY GERMANY
  • NetJobs Germany GmbH

بررسی ویزای همراه در آلمان:

شهروندان کشور های دیگر که به طور قانونی اقامت آلمان را دریافت کرده اند، غالباً تمایل دارند تا اعضای خانواده ی خود را به صورت موقت یا دائم با خود همراه کنند و به این کشور بیاورند. مقامات آلمان از ویزا پیوستن به خانواده حمایت می کنند و مهاجران می توانند برای این نوع ویزا درخواست دهند. شهروندان اتحادیه اروپا در صورتی که توانایی مالی داشته باشند بدون نیاز به این مجوز می توانند خانواده خود را به آلمان بیاورند. خانواده شخص شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال می باشند. به خاطر داشته باشید که جمهوری فدرال آلمان ازدواج های چند همسری را به رسمیت نمی شناسد، بنابراین اگر فرد مقیم قبلاً یک شریک زندگی را به آلمان آورده باشد، اجازه ندارد شخص دیگری را برای پیوستن به خانواده با خود بیاورد. برای اخذ این ویزا باید تمامی مدارک خود را به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه کنید. مدارک مورد نیاز برای ویزای الحاق خانواده در آلمان شامل موارد زیر است:

  • اثبات محل اقامت
  • مدرک مهارت زبان آلمانی
  • حداقل سطح A1 متقاضی
  • گواهی ثبت ازدواج
  • گذرنامه
  • مدارک اقامت قانونی
  • شناسنامه فرزندان
  • اثبات ملیت فرزندان

وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در آلمان:

آلمان بعد از ایالات متحده دومین مقصد مهاجرت در جهان است. دلایل علاقه مهاجران به مهاجرت به این کشور می تواند متفاوت باشد. امنیت اجتماعی آلمان، سطح بالای زندگی و این که پاسپورت آلمان قدرتمندترین پاسپورت در جهان است از دلایل مهاجرت به آلمان هستند. برای ادامه کار در آلمان اجازه اقامت و اجازه کار آلمان ضروری است. برای پزشکان، مهندسان و متخصصان فناوری اطلاعات داشتن کارت آبی اروپا می تواند اخذ اقامت آن ها را راحت تر کند. به طور کلی شهروندان خارج از اتحادیه اروپا که توانسته اند اقامت موقت این کشور را از طریق Job offer یا Job seeker به دست آورند، می توانند پس از 5 سال اقامت در آلمان برای اقامت دائم این کشور درخواست دهند. همچنین پس از 8 سال می توانند برای اخذ تابعیت آلمان اقدام کنند. برای کسانی که می خواهند تابعیت آلمان را به دست آوردند، در صورتی که عضو اتحادیه اروپا نباشند باید از تابعیت قبلی خود انصراف دهند ولی در عوض از مزایای تابعیت و پاسپورت آلمان بهره مند می شوند. شهروندان اتحادیه اروپا پس از گرفتن تابعیت آلمان می توانند تابعیت قبلی خود را حفظ کنند.

کاریابی در آلمان و سخن پایانی:

کاریابی در آلمان و ویزای کار در آلمان در این نوشتار بررسی شد. با بررسی مواردی از قبیل شرایط عمومی کار در آلمان، مدارک مورد نیاز ویزا آلمان، نرخ بیکاری، مشاغل مورد نیاز در آلمان و ذکر مؤسسات کاریابی در آلمان سعی شد پیرامون مسائل مهم راجع به کاریابی در آلمان و شرایط کاری در آن، نوشتاری را ارائه دهیم تا مورد استفاده شما عزیزان قرار بگیرد. همانطور که گفته شد آلمان نرخ بیکاری پایینی دارد، درخواست کارجو در این کشور نسبتاً زیاد است و برای اخذ ویزای کار در آلمان به دو روش دریافت دعوت نامه شغلی از طرف کارفرما و ویزای جستجوی کار می توان اقدام کرد. این موضوع ها شرایط گرفتن ویزای کار آلمان را بسیار راحت کرده است به خصوص اگر تخصص خاصی داشته باشید روند کار شما آسان تر طی می شود. انستن مشاغل مورد نیاز در آلمان می تواند به متقاضیان تحصیل در آلمان برای شناخت بهترین رشته های تحصیلی در آلمان نیز کمک کند. طبق مطالب گفته شده می توان نتیجه گرفت کشور آلمان بهترین گزینه برای مهاجران است تا در این کشور کار کنند و اقامت این کشور را به دست آورند. بنابراین اگر تصمیم قطعی خود را برای کاریابی در آلمان گرفته اید می توانید با مشاوران مجموعه حقوقی ملک پور ؛ تماس گرفته تا شما را به بهترین حالت ممکن راهنمایی کنند و همچنین پاسخ گوی تمام سؤالات شما در زمینه کاریابی در آلمان باشند. روش دیگری که وجود دارد این است که در آخر مقاله می توانید در قسمت ثبت دیدگاه سؤالات و نظرات خود را ثبت کنید. همکاران ما در کمترین زمان ممکن پاسخگویی لازم را انجام می دهند. شما می توانید با امتیاز دهی ستاره ای می توانید از مجموعه ما حمایت کنید.

پاسخ به سوالات متداول در زمینه کاریابی در آلمان

✅ شرایط ویزای کار در آلمان چگونه است؟

برای اخذ ویزای کار در آلمان به دو روش دریافت دعوت نامه شغلی از طرف کارفرما و ویزای جستجوی کار یا Job seeker می توان اقدام کرد. که این روش ها شانس متقاضیان را برای کاریابی در آلمان افزایش می دهند.

✅ مؤسسات کاریابی در آلمان کدامند؟

مؤسسات کاریابی زیادی در آلمان وجود دارد که از طریق آن ها متقاضیان می توانند کاریابی کنند. این مؤسسات شامل Monster Worldwide Germany GmbH، GATEWAY GERMANY،  NetJobs Germany GmbH می باشند.

✅ مشاغل مورد نیاز در آلمان کدام است؟

مشاغل مورد نیاز آلمان به دو دسته مشاغل حرفه ای و مشاغل غیر حرفه ای تقسیم می شود. به طور کلی مشاغل حرفه ای شامل رشته های کاری پزشکی، مهندسی و وکالت است و مشاغل غیر حرفه ای شامل خرده فروشی و مراقبت از سالمندان است.

✅ شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کار چگونه است؟

شرایط زندگی و کار در آلمان برای مهاجران بسیار ایده آل است. برخی فکر می کنند کار در این کشور بسیار سخت است. این طرز فکر اشتباهی است زیرا آلمان قانون مند است و مهاجرت از طریق کار می توانند گزینه خوبی برای مهاجرت به این کشور باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *